B2C Verkkokauppa - Petrosoft

  • Home
  • B2C Verkkokauppa

B2C Verkkokauppa


Awesome Image

OrtePhP verkkokauppa-alustassa voit hallita useita brändisivustoja, myyntikanavia, mukaan lukien kauppapaikat, tai hybridi-B2B/B2C-liiketoimintamallin. Jotta verkkokauppa pystyy vastaamaan yrityksenne tulevaisuuden kasvuun tarvitset ratkaisun, joka on suunniteltu palvelemaan useita kanavia jokaiselle yleisölle.


OrtePhP laadukasta räätälöintiä


OrtePhP -verkkokaupparatkaisut ovat aina asiakaskohtaisesti räätälöityjä. Olemme erikoistuneet vaativampiin verkkokauppa ratkaisuihin, jotta skaalautuva verkkokauppa-alusta tarjoaa laadukkaan käyttäjäkokemuksen asiakkaalleen. Järjestelmä kasvaa asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja on helposti laajennettavissa sekä integroitavissa muihin keskeisiin järjestelmiin. OrtePhP verkkokauppa-alustan myötä pystyt säästämään yrityksen resursseja digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä, ylläpidosta sekä markkinoinnista. Huomioimme yritysten kehitystarpeet aina pitkälle tulevaisuuteen.

  • Avoin lähdekoodi mahdollistaa rajattoman räätälöinnin.
  • Yrityksenne ERP järjestelmä työskentelee yhdessä verkkokaupan kanssa. Säästätte huimasti aikaa ja henkilöresursseja.
  • Konversio-optimoitu verkkokauppa tekee loppuasiakkaan ostamisesta helppoa ja vaivatonta.
  • Yhteisöllinen kehittäminen jyvittää kulurakenteen ja mahdollistaa edullisen jatkokehityksen.

Toiminnallisuus


OrtePhP edustaa sekä SaaS: n että avoimen lähdekoodin alustojen parhaita ominaisuuksia ja sen avulla kauppiaat voivat hallita verkkosivustoaan huolehtimatta isännöinnistä tai infrastruktuurista. Tämä tarkoittaa joustavuutta ja nopeaa käyttöönottoa. Toteutamme uusia muutoksia verkkosivustoosi päivittämättä koko verkkosivustoa. Me Petrosoftilla tarjoamme verkkokaupan lisäksi, kehitystyön, vaativat integraatioratkaisut, järjestelmäarkkitehtuurin suunnittelun ja yhteisvetoisen jatkokehityksen. Yrittäjävetoinen teknologinen edelläkävijyys, hiotut ohjelmistojen jatkokehityksen prosessit ja laaja yli 10 vuoden kokemuksemme valjastetaan asiakkaidemme käyttöön.


refe
Brandon
Design Studio
Design Studio

Myynti kasvuun B2C verkkokaupan avulla?

Pyydä demo

Tavoitat meidät myös puhelimella.

0443311687