Petrosoft

Verkkokauppapalvelumme ovat täysin kustomoituja, jotta voimme varmistaa digitaalisen liiketoimintasi menestyksen. Ratkaisumme sulautuvat saumattomasti yhteen kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmien kanssa ja skaalautuvat yksittäisestä verkkokaupasta aina mittavaan ketju- ja myymälätoimintaan sekä tukku- ja vähittäiskauppaan. Ratkaisumme on huoleton ja helppo ylläpitää, sillä automaattiset päivitykset pitävät verkkokauppasi aina ajan tasalla. 

Asiakkaan tarpeisiin vastaavalla verkkokaupalla on mahdollista parantaa asiakkaan palvelukokemusta ja tehostaa tuottavuutta. Verkkokauppa kehittää yrityksen koko liiketoimintamallia kulttuurisesti, rakenteellisesti ja toiminnallisesti. Verkkokauppa ei ole myyntitiimin loppu, vaan se on suorituskykyisemmän ja tehokkaamman organisaation alku, jossa myyntitiimi on osa prosessia. 

 

Näytä kaikki tiedot
  • API

    Avoimella REST API:lla verkkokauppa on integroitavissa yrityksen kaikkiin järjestelmiin.

    Lue lisää 
  • Tekninen SEO eli hakukoneoptimointi

    Verkkokaupan hakukonenäkyvyys optimoidaan huippuunsa.

    Lue lisää 
  • Hosting pilvessä

    Verkkokauppa on liiketoimintamuoto, joka hyötyy valtavasti pilvipalveluista.

    Lue lisää 
  • Kansainvälinen kauppa

    Olemme erikoistuneet kansainväliseen kaupankäyntiin.

    Lue lisää 
  • Monikanavainen asiakaskokemus

    Voit myydä samalla alustalla sekä B2B -asiakkaille että B2C -asiakkaille. Varastosaldot ja varaustilanne ovat aina ajan tasalla, niin verkkokaupassa kuin myymälässäkin.

  • Tehostaa varastoa

    Tietokoneohjattu tilaustenhallinta viivakoodeja hyödyntämällä. Voit valvoa varastosaldoja hyllykohtaisesti ja pysyt ajantasaisesti perillä varastopaikoista. Inventaarion virheitä ei pääse syntymään inhimillisistäkään syistä.

Verkkokaupan avulla yrityksen kokonaismyynnin määrän kasvattaminen on todennäköistä, sillä verkkokauppa on avoinna vuorokauden ympäri. Verkkokauppa parantaa nykyisten asiakkaiden ostokokemusta, sillä uusiutuvat tilaukset on helppo toistaa verkkokaupan kautta. Kirjautumisen taakse lisätyt asiakaskohtaiset hinnat vähentävät turhia hintakyselytiedusteluita myyntihenkilöille. Asiakkaat pystyvät toistamaan yksinkertaisia tilauksia helposti, vaikka myyntihenkilö ei olisi tavoitettavissa. Kertaostosta on mahdollista kasvattaa suuremmaksi ostoksen yhteydessä esitettävillä tuotesuosituksilla.

Tulee muistaa, että B2B-liiketoiminnassa hinta ei ole aina merkityksellisin tekijä ostopäätöstä tehdessä. Asiakkaan ostopäätökseen vaikuttavat myös ostokokemus, palvelukokemus ja tuotteen saatavuus. Tuotteen saatavuustiedot verkkokaupassa vähentävät asiakkaiden turhia saatavuustiedusteluita myyntihenkilöille. Myös uusien asiakkaiden hankinta on helpompaa, sillä 61 % kaikista B2B-tilauksista alkaa nettihaulla. Verkkokaupan kautta saatavilla olevat tuotetiedot mahdollistavat siis myös nettihakujen kautta tulevan uusasiakashankinnan. Helposti saatavilla olevat tuotetiedot helpottavat sekä asiakkaan tilaamista että myyjien myyntityötä. Laadukkaat tuotetiedot ovatkin yksi keskeisimmistä osista kannattavaa verkkoliiketoimintaa. 

Yrityksen resurssien tehokkaampi keskittäminen

Suurimmat asiakkaat saattavat tuoda hyvin ison osan B2B-yrityksen liikevaihdosta. Myyjien resurssien säästyminen kannattavien asiakkaiden palvelemiseen on oleellinen tekijä paremman palvelukokemuksen tarjoamisessa. Keskittämällä myyjien resurssit merkityksellisiin asiakkaisiin ja uusasiakashankintaan voidaan myyjien työn tehokkuutta tehostaa merkittävästi. B2B-ostajista 69 % haluaisi saada monikanavaista kohtelua ja palveluita. Integroidut B2B-ominaisuudet antavat asiakkaille mahdollisuuden hallinnoida yritystiliään itse. Helppokäyttöisen asiakasportaalin kautta yritykset voivat muun muassa seurata tarjouksia, tilauksia ja hallinnoida luottotietojaan verkossa. Toiminnot tekevät päivittäisistä hallintatehtävistä nopeita ja tehokkaita yrityksen asiakkaille.

Moderni verkkokaupparatkaisumme mahdollistaa nopean ja tehokkaan käyttöönoton.

1. TARPEIDEN MÄÄRITTELY

Verkkokaupan perustaminen lähtee aina liikkeelle kattavasta suunnittelutyöstä. Riippuen yrityksen nykyisten perustietojärjestelmien tilanteesta, teknologian vaatimukset ja rooli vaihtelevat suuresti yritysten välillä. Yhdistämme liiketoiminnan tavoitteet, käyttäjien tarpeet sekä teknologioiden tuomat mahdollisuudet konseptiksi, joka toimii päätöksenteon tukena ja auttaa konkretisoimaan kehitystyötä.

2. PÄÄTÖS JA SOPIMUS

Määrittelyn tuloksena on molemmille osapuolille yhteinen yleiskuva projektin tavoitteista, vaatimuksista ja luonteesta.

Sovimme yhteistyössä tavoiteaikataulun, työnjaon, resurssit sekä muut projektin suunnannäyttäjät.

Käymme yhteisesti läpi budjetin ja muut resurssit, jonka jälkeen työt voidaan aloittaa!

3. UI & UX

Huolellinen suunnittelutyö on erittäin tärkeä vaihe projektin onnistumisen kannalta. Tässä vaiheessa suunnitellaan käyttöliittymä ulkoasuineen ja teknisine ominaisuuksineen. Huolella mietitty kokonaisuus luo erinomaiset puitteet paitsi toteutusvaiheelle, myös käyttäjäkokemukselle. 

Verkkokauppa vaatii lukuisia sivupohjia ja teknisiä elementtejä, joten huomioitavia seikkoja on valtavasti. Peilaamme asiakkaan ideoita ja toiveita ohjaten verkkosivuja eteenpäin "best practice" mallit huomioiden.  

4. TEKNINEN TOTEUTUS

Kehittäjämme aloittavat kehitystyön suunniteltujen käyttöliittymän ja teknisten komponenttien osalta. Myös huoellisesti suunnitellut integraatiot ulkoisiin järjestelmiin toteutetaan tässä vaiheessa.

5. TESTAUS JA JULKAISU

Verkkokaupan sisältö tuodaan järjestelmään. Tämä vaihe saattaa ottaa aikaa, mutta asiantuntijamme ovat kehittäneet scriptejä ja työkaluja prosessin tehostamiseksi.

Kun kauppa alkaa lähestyä valmistumista, järjestämme kattavat käyttöönottokoulutukset.

Laajamittainen testaus ja timantin hiominen. Lopulta, kun kaikki toimii sovitusti on verkkokauppa valmis julkaisuun!

6. YLLÄPITO JA JATKOKEHITYS

Tarjoamme julkaistuille verkkokaupoille sekä teknistä ylläpitoa, että käyttötukea. Lupaamme, että tämä tuki on aina saatavilla saman päivän aikana.

Haluatko tietää lisää verkkokauppa-alustasta?

Varaa ilmianen konsultaatio alapuolelta tai lue lisää OrtePHP verkkokauppa-alustasta.

Lue lisää OrtePHP:stä
1 / 3