Magento verkkokauppa-alusta

MAGENTO – AVOIMEN LÄHDEKOODIN VERKKOKAUPPA

Adoben omistama Magento on yksi maailman käytetyimmistä verkkokauppa-alustoista. Magento-verkkokauppa perustuu avoimen lähdekoodiin teknologiaan, jolla on maailmanlaajuinen kehittäjäyhteisö. Magento soveltuu ominaisuuksiltaan B2B- ja B2C-käyttöön. 

MIKÄ ON MAGENTO?

Avoimen lähdekoodin ansioista Magento antaa laajat mahdollisuudet verkkokaupan kehitystyöhön. Magento verkkokauppa on myös mahdollista integroida yrityksen eri järjestelmiin, kuten ERP- ja CRM-järjestelmiin.

Perustason Magento-verkkokauppatoimituksemme b2c- ja b2b-verkkokauppaan ovat ominaisuuksiltaan ja palveluiltaan kattavat. Toimitamme luotettavasti verkkokauppanne monipuoliselle Magento-verkkokauppa-alustalle.

KENELLE MAGENTO SOVELTUU?

Vakio-ominaisuuksiltaan Magentossa on laajat ominaisuudet, joita voidaan hyödyntää verkkokaupan suunnittelutyössä. Parhaiten Magento soveltuukin keskisuurille yrityksille, jotka pystyvät hyödyntämään Magenton mahdollistamia valmiita kokonaisuuksia. 

Ota yhteyttä ja kerro teidän verkkokauppatarpeistanne. Saat selville, tulisiko juuri teidän verkkokauppanne rakentaa Magento-verkkokauppa-alustalle.

Katso lisää artikkeleita