Meistä

Tarinamme

Kaikki sai alkunsa 11 vuotta sitten, kun emme tyytyneet markkinoilla oleviin kalliisiin verkkokaupparatkaisuihin. Halusimme vastata oman verkkokauppamme kehittyviin tarpeisiin entistä edullisemmin ja tehokkaammin. Näin sai alkunsa yrittäjävetoinen verkkokauppa-alusta OrtePHP. Markkinoiden yksi nopeimmista verkkokauppa-alustoista - ilman raskasta kulurakennetta. Vuonna 2015 kohtalo päätti valjastaa kehittämämme teknologian myös muiden innovatiivisten yrittäjien käyttöön. Yhteistyöllä ja jyvitetyillä kehityskuluilla pystymme vastaamaan tehokkaasti digitalisaation kehitykseen ja jopa luoda sitä. Asiakaillemme rakennetaan modulaarisilla lisäosilla kauppiaskohtaisia toimintoja ja rajapintoja.

Q. Arvot

OrtePhP verkkokaupan teknologia on itsessään markkinoiden tehokkain, mutta lisäksi valjastat käyttöösi laajan yrittäjien portaalin. Kasvamme tehokkaimmin yhdessä!

Q. Asenne

Emme tee töitä aamu kahdeksasta ilta viiteen. Asenteemme on se, että meidät tavoitat kellonympäri.

Q. Hinnoittelu

Laatu on aina mittatilaustyötä. Parhaat tulokset saavutetaan yksilöllisellä suunnittelulla. Ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan yhdessä.

Q. Tiimimme

Me Petrosoftilla tiedämme mitä yrittäminen tarkoittaa. Haluamme luoda asiakkaalle ennennäkemätöntä arvoa mahdollisimman edullisesti. Meitä motivoi vain asiakkaidemme menestys.

Autamme tekemään parhaan ratkaisun pitkällä aikavälillä.

Ota yhteyttä

Tavoitat meidät nopeasti myös puhelimella.

0443311687