Olemme verkkokauppoihin ja verkkoliiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut ohjelmisto- ja palveluyritys. Olemme erikoistuneet erityisesti verkkokaupparatkaisuihin, jotka vaativat osaavaa kustomointia ja räätälöityjä ratkaisuita. Olemme tuottaneet räätälöityjä verkkokaupparatkaisuja jo yli 20 B2B- B2C -brändille ja kauppiaalle.

Miten kaikki alkoi?

Kaikki sai alkunsa 11 vuotta sitten, kun emme tyytyneet markkinoilla oleviin kalliisiin verkkokaupparatkaisuihin. Halusimme vastata oman verkkokauppamme kehittyviin tarpeisiin entistä edullisemmin ja tehokkaammin. Näin sai alkunsa yrittäjävetoinen verkkokauppa-alusta OrtePHP. Markkinoiden yksi nopeimmista verkkokauppa-alustoista - ilman raskasta kulurakennetta.

Vuonna 2015 kohtalo päätti valjastaa kehittämämme teknologian myös muiden innovatiivisten yrittäjien käyttöön. Yhteistyöllä ja jyvitetyillä kehityskuluilla pystyimme vastaamaan tehokkaasti digitalisaation jatkuvaan kehitykseen.

Historiamme

2010

Jerone.fi perustettiin alun perin toiminimellä miesten vaatteiden myyntiin verkossa. Markkinoilta ei löytynyt Jeronelle sopivaa edullista, tehokasta ja vapaasti kustomoitavaa verkkokauppa-alustaa, joten yrittäjät päättivät rakentaa sellaisen itse. Kaupan kehitys tapahtui kauppiaslähtöisesti ja laadusta tinkimättä.

2016

Yrittäjän ystäväpiirissä huomattiin Jeronen teknologinen edistyksellisyys, eikä aikaakaan, kun pian alustaa siirtyi käyttämään neljä muutakin ystäväpiirin verkkokauppiasta. Kauppiaita siirtyi vielä brändäämättömälle alustalle Shopifysta ja PrestaShopista. Petrosoft aloitti elinkeinonharjoittajana kauppojen yhteiskehittämisen.

2017

Petrosoft nimeää alustan OrtePHP:ksi ja se saa ensimmäiset isommat
asiakkaansa Trafino Oy:n ja Rastec Oy:n myötä. Uudet kauppiaat tulevat mukaan vanhojen kauppiaiden suositusten kautta. Teknologia kasvaa vauhdilla skaalautuvammaksi ja dynaamisemmaksi. Toiminnallisuudet kehittyvät uusien kauppojen myötä erityisesti B2B -sektorissa.

2020

Kauppiasmäärän kasvettua vuosien varrella yhtiö muuttuu osakeyhtiöksi nimeltä Petrosoft Oy

2021

OrtePHP -verkkokauppaa käyttäviä kauppoja on jo lähes (20) kaksikymmentä.
Alusta on vuosien teknologisen kehitystyön ja järkevän liiketoimintakonseptin
vuoksi kauppiaille houkutteleva investointi, joten Petrosoft keskittyy investoimaan kasvuun ja teknologian kehitykseen.

2022

Yhteisömme on kasvanut ja teknologiamme on kehittynyt. Visiomme on pysyä teknologian edelläkävijöinä.

Hyödynnämme laajaa kokemustamme ja tuotamme yrityksellesi tehokkaimmat, vaatimustesi mukaiset verkkoliiketoiminnan ratkaisut. Kattava kumppaniverkostomme takaakin sen, että pystymme tarjoamaan aina asiakkaalle parhaiten soveltuvaa teknologiaa.

Meistä

”Aivan kuten hankkeen alkuperäinen ajatus oli, haluamme mielummin olla yhden digitaalisen askeleen edellä kuin jäljessä ja siksi panostamme jatkuvaan kehitykseen. Olen tykännyt tehdä Petrosoftin kanssa yhteistyötä. Tiimissä on fiksuja ihmisiä ja olemme aina löytäneet ratkaisut yhdessä. Tämä projekti oli iso muutos, sillä tässä digitalisoitiin keskeisiä liiketoimintaprosesseja." Niko Heikkala Toimitusjohtaja Putkikierre Oy Ab