Petrosoft Oy on täyden palvelun verkkokaupparatkaisujen toimittaja, joka on erikoistunut monimutkaisiin ja haastaviin toteutuksiin. Teemme Petrosoftilla tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa ymmärtääksemme heidän liiketoimintatavoitteitaan. 

Petrosoftin kokenut kehittäjä- ja suunnittelijatiimi on todistetusti toimittanut innovatiivisia ja räätälöityjä verkkokaupparatkaisuja kaikenkokoisille yrityksille.

2023

Yhteisömme on kasvanut ja teknologiamme on kehittynyt. Visiomme on pysyä teknologian edelläkävijöinä.

Hyödynnämme laajaa kokemustamme ja tuotamme yrityksellesi tehokkaimmat, vaatimustesi mukaiset verkkoliiketoiminnan ratkaisut. Kattava kumppaniverkostomme takaakin sen, että pystymme tarjoamaan aina asiakkaalle parhaiten soveltuvaa teknologiaa.

Meistä

”Verkkokauppa on tärkeä osa nykyajan kaupankäyntiä alasta riippumatta. Koska kyseessä on ketju, johon kuuluu useita liikkeitä, oli meille tärkeää löytää yhteistyökumppani, jonka avulla kehittäminen niin alussa kuin tulevaisuudessakin onnistuu vaivatta ja yhteistyö sujuu kumpaankin suuntaan. Sama toimiva verkkokauppa-alusta helpottaa toimimista yhdessä liikkeidemme välillä ja mahdollistaa silti jokaiselle liikkeelle omanlaisen identiteetin. Saimmekin uudelle liikkeellemme loistavan startin, kun mukana oli heti toimiva verkkokauppa. Alusta asti on ollut selvillä, että tavoitteemme on olla Suomen paras pyöräilyn verkkokauppa ja se tavoite mielessä odotamme innolla tulevaisuutta Petrosoftin kanssa!"

Jari Petäjä, Hallituksen puheenjohtaja

Nummen Pyörähuolto Oy / Suomen Sähköpyörä Oy / Velosport Oy / Seven Bikes Oy