Petrosoft Oy on täyden palvelun verkkokaupparatkaisujen toimittaja, joka on erikoistunut monimutkaisiin ja haastaviin toteutuksiin. Teemme Petrosoftilla tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa ymmärtääksemme heidän liiketoimintatavoitteitaan. 

Petrosoftin kokenut kehittäjä- ja suunnittelijatiimi on todistetusti toimittanut innovatiivisia ja räätälöityjä verkkokaupparatkaisuja kaikenkokoisille yrityksille.

Miten kaikki alkoi?

Kaikki sai alkunsa 11 vuotta sitten, kun emme tyytyneet markkinoilla oleviin kalliisiin verkkokaupparatkaisuihin. Halusimme vastata oman verkkokauppamme kehittyviin tarpeisiin entistä edullisemmin ja tehokkaammin. Näin sai alkunsa yrittäjävetoinen verkkokauppa-alusta OrtePHP. Markkinoiden yksi tehokkaimmista verkkokauppa-alustoista - ilman raskasta kulurakennetta.

Vuonna 2015 kohtalo päätti valjastaa kehittämämme teknologian myös muiden innovatiivisten yrittäjien käyttöön. Yhteistyöllä ja jyvitetyillä kehityskuluilla pystyimme vastaamaan tehokkaasti digitalisaation jatkuvaan kehitykseen.

Historiamme

2016

Yrittäjien ystäväpiirissä huomattiin OrtePHP:n teknologinen edistyksellisyys, eikä aikaakaan, kun pian alustaa siirtyi käyttämään neljä muutakin ystäväpiirin verkkokauppiasta. Kauppiaita siirtyi vielä brändäämättömälle alustalle Shopifysta ja PrestaShopista. Petrosoft aloitti elinkeinonharjoittajana kauppojen yhteiskehittämisen.

2017

Petrosoft nimeää alustan OrtePHP:ksi ja se saa ensimmäiset isommat
asiakkaansa Trafino Oy:n ja Rastec Oy:n myötä. Uudet kauppiaat tulevat mukaan vanhojen kauppiaiden suositusten kautta. Teknologia kasvaa vauhdilla skaalautuvammaksi ja dynaamisemmaksi. Toiminnallisuudet kehittyvät uusien kauppojen myötä erityisesti B2B -sektorissa.

2020

Kauppiasmäärän kasvettua vuosien varrella yhtiö muuttuu osakeyhtiöksi nimeltä Petrosoft Oy

2021

OrtePHP -verkkokauppaa käyttäviä kauppoja on jo lähes (20) kaksikymmentä.
Alusta on vuosien teknologisen kehitystyön ja järkevän liiketoimintakonseptin
vuoksi kauppiaille houkutteleva investointi, joten Petrosoft keskittyy investoimaan kasvuun ja teknologian kehitykseen.

2023

Yhteisömme on kasvanut ja teknologiamme on kehittynyt. Visiomme on pysyä teknologian edelläkävijöinä.

Hyödynnämme laajaa kokemustamme ja tuotamme yrityksellesi tehokkaimmat, vaatimustesi mukaiset verkkoliiketoiminnan ratkaisut. Kattava kumppaniverkostomme takaakin sen, että pystymme tarjoamaan aina asiakkaalle parhaiten soveltuvaa teknologiaa.

Meistä

”Verkkokauppa on tärkeä osa nykyajan kaupankäyntiä alasta riippumatta. Koska kyseessä on ketju, johon kuuluu useita liikkeitä, oli meille tärkeää löytää yhteistyökumppani, jonka avulla kehittäminen niin alussa kuin tulevaisuudessakin onnistuu vaivatta ja yhteistyö sujuu kumpaankin suuntaan. Sama toimiva verkkokauppa-alusta helpottaa toimimista yhdessä liikkeidemme välillä ja mahdollistaa silti jokaiselle liikkeelle omanlaisen identiteetin. Saimmekin uudelle liikkeellemme loistavan startin, kun mukana oli heti toimiva verkkokauppa. Alusta asti on ollut selvillä, että tavoitteemme on olla Suomen paras pyöräilyn verkkokauppa ja se tavoite mielessä odotamme innolla tulevaisuutta Petrosoftin kanssa!"

Jari Petäjä, Hallituksen puheenjohtaja

Nummen Pyörähuolto Oy / Suomen Sähköpyörä Oy / Velosport Oy / Seven Bikes Oy