B2B Verkkokauppa - Petrosoft

  • Home
  • B2B Verkkokauppa

B2B Verkkokauppa


Awesome Image

B2B verkkokauppa parantaa asiakaskokemusta ja vapauttaa yrityksen resursseja. OrtePhP verkkokauppa-alustassa voit hallita useita brändisivustoja, myyntikanavia, mukaan lukien kauppapaikat, tai hybridi-B2B/B2C-liiketoimintamallin. Jotta verkkokauppa pystyy vastaamaan yrityksenne tulevaisuuden kasvuun tarvitset ratkaisun, joka on suunniteltu palvelemaan useita kanavia jokaiselle yleisölle.


Uudenlainen B2B-ostokokemus


Integroidut B2B -toiminnot tarjoavat maailmanluokan B2B-ostokokemuksia mukautetuilla näkymillä ja asiakaskohtaisella hinnoittelulla. Personoiduilla kokemuksilla ja itsepalveluasiakasportaaleilla digitaalinen liiketoiminta säästää yritysten aikaa ja resursseja sekä helpottaa asiakkaan tilinhallintaa ja tilaamista. B2B -verkkokauppa on jatkuvan nopean kehityksen pelikenttä. Pysyäksesi mukana tarvitset joustavan ja älykkään ratkaisun, jotta voit vastata kehittyvän maailman korkeisiin vaatimuksiin. Pysymällä uusien trendien mukana voit osallistua uusille markkinoille aina ensimmäisten joukossa.

  • Yrityksenne ERP järjestelmä työskentelee yhdessä verkkokaupan kanssa. Säästätte huimasti aikaa ja henkilöstöresursseja.
  • Avoin lähdekoodi mahdollistaa rajattoman räätälöinnin.
  • Yhteisöllinen kehittäminen jyvittää kulurakenteen ja mahdollistaa edullisen jatkokehityksen.

Asiakkaiden sitouttaminen tehokkaasti


OrtePhP verkkokauppa-alustan B2B-toiminnot ovat suunniteltu helpottamaan sekä myyjää, että ostajaa. Integroidut B2B-ominaisuudet antavat asiakkaillesi mahdollisuuden hallinnoida yritystiliään itse. Helppokäyttöisen asiakasportaalin kautta yritykset voivat, seurata tarjouksia, tilauksia ja hallinnoida luottotietojaan verkossa. Toiminnot tekevät päivittäisistä hallintatehtävistä nopeita ja tehokkaita asiakkaillesi. OrtePhP verkkokauppa-alustassa on panostettu asiakkaan mukavuuteen, joka auttaa kasvattamaan asiakkaiden uskollisuutta ja ylläpitämään liiketoiminnan kasvua. Me Petrosoftilla tarjoamme verkkokaupan lisäksi, kehitystyön, vaativat integraatioratkaisut, järjestelmäarkkitehtuurin suunnittelun ja yhteisvetoisen jatkokehityksen sekä laajan yli 10 vuoden kokemuksemme, joka valjastetaan asiakkaidemme käyttöön.


Harrison
Brandon
Design Studio
Design Studio
Academia

Myynti kasvuun B2B verkkokaupan avulla?

Pyydä demo

Tavoitat meidät
myös puhelimella.

0443311687