OrtePHP verkkokauppa-alusta

ORTEPHP -ALUSTA TEHOKKAASEEN KASVUUN

OrtePHP -verkkokauppa-alustassa on valtavasti monipuolisia toiminnallisuuksia, joiden ansiosta se pärjää pitkälle ilman maksullisia kolmansien osapuolien lisäosia. Ohjelmisto on huippunopea, responsiivinen, monikanavainen ja helppokäyttöinen.

OrtePHP on kauppiasvetoisen verkkokauppa-alusta jolla on helppoa, nopeaa ja vaivatonta pyörittää suuria verkko- ja kivijalkakauppoja, myymäläketjua, tukkukauppaa tai näiden yhdistelmää.

OrtePHP -verkkokauppa tehostaa työskentelyä huomattavasti. Ohjelmistoon integroidut ratkaisut synnyttävät kauppiaalle monenlaista lisätuloa ja -säästöä. Rajapinnat mahdollistavat reaaliaikaiset tuotetiedot, varastosaldot, kirjanpidon ja paljon muuta.

Suomen nopein verkkokauppa-alusta

Tehokkaimmat OrtePHP kauppamme saavat Googlen omassa nopeusvertailussa (Page Speed Insight) täydet 100/100, vaikka asiakkaalla olisi tuotteita 30 000 tuhatta. Jos et usko, katso itse tästä! Lue lisää verkkokaupan nopeuden merkityksestä TÄSTÄ!

Tästä kauppa ei enää oikein nopeammaksi muutu. Asiakkaat ja henkilökunta luonnollisesti arvostavat nopeutta, mutta myös hakukoneoptimoinnissa sivujen latautumisnopeus on alustan osalta yksi tärkeimmistä yksittäisistä kriteereistä.

Kattavat rajapinnat toiminnanohjausjärjestelmiin kertakustanteella

OrtePHP alustan kanssa emme veloita rajapinnoista kuukausimaksua. Luomme kattavat rajapinnat edullisesti yrityksenne kaikkiin järjestelmiin.

Integraatio myymälään / varastoon

Yhdistämme verkkokaupan yrityksenne kassajärjestelmään, näin tiedot ovat aina automaattisesti ajantasalla. Myymälällä (tai myymälöillä) ja verkkokaupalla on yhteiset reaaliaikaiset myyntien, tilausten ja tavaravirran mukaiset varastosaldot ja varaustilanne.

Maailmanluokan tekninen SEO eli hakukoneoptimointi

OrtePHP -verkkokaupan hakukonenäkyvyys on optimoitu huippuunsa. Googlen yksi tärkeimmistä kriteereistä on sivujen nopeus ja OrtePHP on tässä ykkönen. Myös muut hakukoneoptimointikriteerit on kehitetty hivelemään Googlen algoritmia. Yrityksenne sijoittuu siis Googlessa ERITTÄIN korkealle!

Automatisoinnin markkinoinnin työkalut ja rajapinnat

Maksatte konkreettiset mainoskulut suoraan Googlelle, Facebookille jne. Verkkokauppa siirtää rajapintojen avulla tietoa tuotteista ja käyttäjistä ulkoisille mainoskumppaneille, joita niiden algoritmit hyödyntävät täysteholla dynaamisten mainosten luomiseen. Kampanjat optimoidaan ostotapahtumille tuottosuhteen maksimoimiseksi (RoAS). Ei käsin tehtävää mainosten luontia = ei markkinointitoimiston kuluja.

Koneoppiminen

Algoritmeihin ja koneoppimiseen pohjautuva markkinointi kehittyy alana hurjaa vauhtia. OrtePHP ottaa täydet hyödyt saatavilla olevista teknologioista. Kauppiaan on lähdes mahdoton pärjätä tässä kilpailussa pelkällä käsityöllä.

Reaaliaikaisuus

Kaikki tieto järjestelmässä on ajantasaista. Erillisten ohjelmistojen ja järjestelmien rajapintojen välisillä ajoilla ja päivityksillä odotusaikoja ei käytännössä ole. Raporteissa ja työkaluissa yhdistyvät saumattomasti ja reaaliaikaisesti varasto-, myynti-, tilaus-, lasku- yms. tiedot.

Varastonhallinta

Automatiikkaa hyödyntävä varasto- ja tilaustenhallinta. Järjestelmä massakäsittelee ja tulostaa uusille tilauksille tilausvahvistukset, osoitekortit ja varastopaikkojen perusteella optimoidun keräyslistan. Järjestelmä valvoo koneellisesti tilausten pakkaamisen, lähettää automaattisesti seurantatiedot ja siirtää tilauspäivitykset rajapinnalla mahdollisesti käytettävään toiminnanohjausjärjestelmään. Laske huviksesi, paljonko työaikaa teillä säästyisi näiden työkalujen ansiosta?

Tilausten käsittely

Tietokoneohjattu tilaustenhallinta viivakoodeja hyödyntämällä. Voit valvoa varastosaldoja hyllykohtaisesti ja pysyt ajantasaisesti perillä varastopaikoista. Ohjelmisto ehdottaa vapaita varastopaikkoja uusille tuotteille ja valvoo että inventaarion virheitä ei pääse syntyyn inhimillisistäkään syistä.

Kansainvälinen kauppa

Alusta tarjoaa kattavat toiminnallisuudet kansainväliseen kauppaan. Näitä ovat muun muassa automaattiset käännökset, tuki kansainvälisiin maksutapoihin ja markkinointikanaviin. Maakohtainen lokalisointi sisältäen valuuttatuen, tullilaskurit, kieliversiot ja tervetuloasanomat IP pohjaisella maatunnistuksella.

Järjestelmä näyttää hinnat asiakkaiden omissa valuutoissa ja valuuttakurssit päivittyvät automaattisesti. Järjestelmä erittelee muun muassa Euroopan Unionin sisäiset ja ulkoiset myynnit, Ahvenanmaan myynnit sekä kolmikantakaupan.

Pakkaajien ei tarvitse kiinnittää huomiota siihen, että toimitukset lähtevät ympäri maailmaa, koska ne käsitellään samalla tavalla. 

Lue lisää kansainvälisestä verkkokaupasta tästä!

Monipuoliset työkalut B2B -kauppojen yritysasiakkaille

Yritysten välistä liiketoimintaa helpottavat muun muassa mukautetut asiakaskohtaiset näkymät, yritysasiakkaille erillinen hinnoittelukohtelu (yrityshinnat, ALV 0%, alennusryhmät), asiakkaan itsepalvelutoiminnot, konversio-optimoitu ostopolku (OPC), älykäs tuotehaku, ristiviittaustoiminnot ja attribuutit ja paljon muuta!

Monikanavaisuus

Voit myydä samalla alustalla sekä B2B -asiakkaille että B2C -asiakkaille. Varastosaldot ja varaustilanne ovat aina ajan tasalla niin verkkokaupassa kuin myymälässäkin. Käytössä voi olla useita kassoja ja maksupäätteitä eri myymälöissä ja kaikki myynnit, varastosaldot ja rekisteröityvät samaan tietokantaan välittömästi!

Voimme luoda monta verkkokauppaa samalla logistiikalla

OrtePHP:ssa on ainutlaatuinen ominaisuus, jonka avulla voit ylläpitää montaa eri verkkokauppaa ja myymälää, joilla on yhteiset varastosaldot, tuotetiedot ja logistiikka. Asiakkaana et edes huomaa verkkokauppojen yhteyttä. Jokaiselle kaupalla räätälöidään silti oma domain, ulkoasu, kieliversiot, uutiskirjeet, pakettikortit yms.

Kenelle OrtePHP verkkokauppa sopii? 

OrtePHP on kauppiaiden valinta, kun nykyinen alusta turhauttaa. Yleisiä syitä OrtePHP alustalle vaihtamiseen, ovat olleet esimerkiksi sen hetkisten toimintojen rajallisuus, kaupan hitaus, vähäinen automatisaatio tai kalliit jatkokehityskulut.

Olemme kumppani tehokkaaseen kasvuun. Emme suosittele OrtePHP -verkkokauppa-alustaa pienille yrityksille, joille kasvaminen ei ole tärkeää. OrtePHP sopii kompleksisiin ratkaisuihin ja meidän kanssamme kasvulle ei tule ylärajaa. 

Joustava hinnoittelu

Tarjoamme kertakustanteisen lisenssimallin tai edullisen kuukausikustanteisen ratkaisun. Soita meille ja kerromme lisää tai ota yhteyttä lomakkeella! 

Katso lisää artikkeleita