Shopify verkkokauppa-alusta

Shopify -HELPPOKÄYTTÖINEN VERKKOKAUPPARATKAISU

Shopify on yksi Maailman nopeiten kasvavimmista verkkokauppa-alustoista. SaaS-pohjainen ratkaisu mahdollistaa verkkokaupan helppokäyttöisyyden ja nopean käyttöönoton. SaaS ratkaisussa kauppasi on ikäänkuin vuokralla Shopifylta, jolloin kaikkea ei tarvitse räätälöidä vaan kehitystyössä voidaan hyödyntää myös Shopifyn valmiita lisäosia.

Kenelle Shopify verkkokauppa sopii? 

Shopify soveltuu erinomaisesti pienemmille ja keskisuurille yrityksille, mutta myös suuremmille yrityksille Shopify Plus ratkaisun ansioista. Esimerkki suuremmasta suomalaisesta Shopify-verkkokaupasta on Suomalainen KirjakauppaJos verkkokaupan kautta tulevan myynnin määrä on todella korkea tai rajapintoja tulisi rakentaa useisiin ulkopuolisiin järjestelmiin, muut verkkokaupparatkaisut tulevat usein edullisemmiksi. Alustana Shopify sopii erityisen hyvin pienemmille ja keskisuurille yrityksille, jotka käyttävät verkkokauppaa pääasiallisena sisällön- ja datanhallintajärjestelmänä. Shopify on myös erinomainen verkkokauppa palveluiden myyntiin, esimerkkinä kotimainen Fitvalmennus.

Lähtökohtaisesti SaaS ratkaisu sopii siis hyvin visuaalisesti hienoihin toteutuksiin, mutta saattaa luoda tiettyjä rajoituksia rajapintojen hyödyntämiseen. Kevyemmille ja aloitteleville verkkokaupoille Shopify-verkkokauppa on kuitenkin huoleton ratkaisu, sillä kuukausimaksu sisältää aina palvelinkulut ja tietoturvapäivitykset. Palvelin skaalautuu verkkokaupan tarpeen mukaan aina automaattisesti. 

Shopify on alusta visuaalisesti hienoihin toteutuksiin

Shopify verkkokauppa

Onko verkkokaupan ulkoinen ilme sinulle yksi tärkeimmistä kriteereistä? Ulkoasu on ensimmäinen asia, jonka käyttäjät havaitsevat sivustolle tulleessaan, eikä ensivaikutelman tärkeyttä voi korostaa liikaa. Ulkoasulla on valtava vaikutus sivujen laatumielikuvaan, käyttökokemukseen ja asiakastyytyväisyyteen. Shopify on alusta visuaalisesti hienojen toteutusten rakentamiseen. Suunnittelemme verkkokaupan ulkoasuja, joissa yhdistyvät selkeys ja käytettävyys. Pyrimme myös siihen, että jokainen graafinen elementti on tarkoin harkittu ja palvelee tarkoitustaan eli tehostaa verkkokaupan myyntiä. 

Shopify on helppokäyttöinen verkkokauppa

Shopify verkkokaupan hallinta on suomenkielinen ja yksinkertainen käyttää. Et tarvitse ymmärrystä koodista muokataksesi verkkokaupan perusasioita kuten kuvia, tekstejä ja elementtien sijoituksia. Jos taas haluat kustomoida verkkokauppasi ulkoista ilmettä sellaiseksi, jota Shopify ei jo valmiiksi tarjoa, niin CSS ja HTML koodilla pääset pitkälle. Edullisissa palvelupaketeissa Shopify rajoittaa tiettyjä asioita, kuten esimerkiksi kassan liquid-tiedostojen mukautukset ovat vain Shopify Plus -kauppiaiden käytettävissä. Petrosoft rakentaa verkkokaupat aina suunnittelusta käyttönottoon asti. Verkkokaupan valmistuessa opetamme asiakkaallemme verkkokaupan hallinnoinnin kattavalla käyttökoulutuksella. 

Pyöritä verkkokauppaa mobiilisovelluksella

Shopify tarjoaa verkkokauppiaalle oman suomenkielisen mobiilisovelluksen, jolla voit hallita verkkokauppaasi ja seurata myyntejäsi myös ilman tietokonetta. Sovellukseen saa push-ilmoitukset käyttöön, joten tiedät aina kun kaupassasi tapahtuu. Shopify sovelluksen ansiosta verkkokauppiaat pyörittävät kauppaansa vaivattomammin.

Paljonko Shopify-verkkokauppa maksaa?

Shopifyn kuukausimaksut ovat edullisimmillaan $29/kk. Kuukausimaksu sisältää mm. verkkokauppa-alustan, rajoittamattoman määrän tuotteita sekä Shopifyn tietoturvan. Kuukausimaksun lisäksi Shopify veloittaa komissiota verkkokaupan kautta tehdystä myynnistä. 

  • Basic Shopify maksaa 29 USD / kuukaudessa, johon lisätään 2,0% provisio myynnistä. 
  • Shopify (keskitaso) maksaa 79 USD / kuukaudessa, johon lisätään 1,0% provisio myynnistä.
  • Advanced Shopify maksaa 299 USD / kuukaudessa, johon lisätään enää 0,5% provisio.
  • Shopify Plus, joka on alkaen 2000 USD / kk. Shopify Plus verkkokauppaa vastaava alusta on kotimainen OrtePHP verkkokauppa, joka mahdollistaa kustomoidut integraatiot ja rajattoman räätälöinnin huomattavasti edullisemmin. 

Oikea palvelupaketti yrityksellesi riippuu yrityksen verkkokaupan kautta tulevan myynnin määrästä, kustomointitarpeista sekä käytettävistä applikaatioista. 

Shopify verkkokaupan hinnoittelu

Tutustu Shopify hinnastoon TÄSTÄ >>


Käyttöönottoprojektin jälkeen yritykselläsi on käyttövalmis verkkokauppa

Haluatko ulkoistaa verkkokaupan rakentamisen ammattilaiselle? Toteutamme myyvät Shopify verkkokaupat asiakkaillemme järkevällä aikataululla. Toimimme myös verkkokauppiaan apuna jatkokehittämisessä kaupan valmistumisen jälkeen.

Shopify verkkokaupalla pääset hyvin alkuun verkkoliiketoiminnassa erityisesti B2C kauppiaana ja skaalaat bisnestäsi vielä pitkälle tulevaisuuteen. Ota yhteyttä, niin katsotaan olisiko Shopify oikea ratkaisu teidän yrityksellenne? 

Katso lisää artikkeleita
1 / 3